Ομάδα εργασίας για ταξινόμηση ποικιλιών αμπέλου


Τα αιτήματα ταξινόμησης των οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου θα αξιολογήσει δεκαμελής Ομάδα.

Με το έργο της μελέτης και αξιολόγησης των υποβληθέντων αιτημάτων των ενδιαφερομένων (μέσω των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων) καθώς και των φορέων του τομέα, σχετικά με την ταξινόμηση ποικιλιών αμπέλου της χώρας, έχει επιφορτιστεί μια νέα ομάδα εργασίας που συστήθηκε στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.
Η ομάδα θα συντάξει σχετικό πόρισμα, προκειμένου η αρμόδια υπηρεσία να προβεί στην εισήγηση έκδοσης των σχετικών αποφάσεων.
Αναλυτικά η σύνθεση της επιτροπής έχει ως εξής:
α. Γεωργία Κωστοπούλου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με Βαθμό Β΄, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Συστημάτων Καλλιέργειας, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή το Διονύσιο Γραμματικό, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με Βαθμό Γ΄, Προϊστάμενο του Τμήματος Ελαίας και Αμπέλου, της ίδιας Διεύθυνσης.
β. Μαρία Τσουκάκη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού με Βαθμό Δ΄, Προϊσταμένη του Τμήματος Πολλαπλασιαστικού Υλικού Δενδρωδών και Αμπέλου της Δ/νσης Φυτογενετικών Πόρων και Πολλαπλασιαστικού Υλικού Καλλιεργούμενων Φυτικών Ειδών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ηλία Πιλάτο, υπάλληλο του ίδιου κλάδου και Τμήματος, με βαθμό Ε΄.
γ. Νικόλαο Ταβουλάρη, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού με Βαθμό Γ΄, Προϊστάμενο του Τμήματος Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών της Διεύθυνσης Μεταποίησης και Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων Φυτικής Παραγωγής, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια αυτού την Ελένη Μπέλλου, υπάλληλο του ιδίου Τμήματος, κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με Βαθμό Δ΄.
δ. Αναστασία Γκανή, υπάλληλο κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με βαθμό Γ΄ του Τμήματος Eλαίας και Αμπέλου της Δ/νσης Συστημάτων Καλλιέργειας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή αυτής τον Χρήστο Παπαναστασίου, υπάλληλο κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού, με βαθμό Δ΄, του ίδιου Τμήματος.
ε. Κατερίνα Μπινιάρη, Επίκουρο Καθηγήτρια του Εργαστηρίου Αμπελολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια αυτής τη Δέσποινα Μπούζα, μέλος Ειδικού Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού, του ίδιου εργαστηρίου.
στ. Νικόλαο Νικολάου, Καθηγητή του Εργαστηρίου Αμπελουργίας της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή αυτού το Στέφανο Κουνδουρά, Επίκουρο Καθηγητή, του ιδίου εργαστηρίου.
ζ. Παντελή Ζαμανίδη, Αναπληρωτή Ερευνητή του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών φυτών και Αμπέλου του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια αυτού τη Θεοδώρα Πιτσώλη, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ειδικότητας ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας, με βαθμό Γ΄, του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων Αθηνών του ΕΛ.Γ.Ο- ΔΗΜΗΤΡΑ.
η. Ασπασία Νησιώτου, Δόκιμη Ερευνήτρια του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων Αθηνών, του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Μαρμαρά, υπάλληλο, του ιδίου Ινστιτούτου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ειδικότητας ΤΕ Τεχνολόγων Τροφίμων.
θ. Ιωάννη Βογιατζή, εκπρόσωπο του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Μπακασιέτα, εκπρόσωπο του ίδιου Συνδέσμου.
ι. Μανόλη Σταυρακάκη, ομότιμο Καθηγητή του Εργαστηρίου Αμπελολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εκπρόσωπο της Κεντρικής Συνεταιριστικής Ένωσης Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ), ως τακτικό μέλος χωρίς αναπληρωτή.

Share on Google Plus

0 σχόλια: